Jelen megállapodás aláírásával a régiós egyesületek és szakosztályok csatlakoztak a régió munkájához, elfogadták annak közös koordinációját és a versenyrendezésre vonatkozó ajánlásokat.

 1. A versenyeik időpontját a régióvezetőkkel egyeztetik, figyelembe véve a már korábban regisztrált időpontokat.

 2. Szakáganként egy adott napra csak egy versenyt rendeznek, azonban a 3D-TEREP és TEREP-PÁLYA párosítású rendezések kerülendők.

 3. Egy adott időpontban két versenynél többet nem szerveznek.

 4. Abban az esetben, ha a régióban minősítő verseny van (GP-OB-EB-EK) akkor arra a napra nem szerveznek versenyt.

 5. A MISZ versenynaptárban kiemelt rendezvényekre nem szerveznek versenyt.

 6. A tagegyesületek a régiós versenynaptárában szereplő versenyeket tekintik elsődlegesnek, tagjaikat ezekre a versenyekre orientálják. Ezzel segítve a versenyeken résztvevők létszámának növelését, a rendező tagegyesület veszteségeinek elkerülése érdekében.

 7. Mindenben segítő szándékkal állnak a többi csatlakozott tagegyesülethez, akik belépnek a régiós versenyek rendezési körébe.

 8. A megállapodást aláíró szervezetek, törekszenek a régiós versenynaptár lehetséges időpontjainak egymás közötti egyenlő felosztására, ennek koordinálására a régióvezetőt jelölik ki.

 9. A régiós  versenynaptárban szereplő versenyek szabályrendszerére semmi megkötés nem vonatkozik, csak a  MISZ általános előírásai. ( Az induló versenyengedélyének megléte, felelős rendező megnevezés, BTE megjelölése, a verseny ideje alatti alkohol tilalom betartása)

 10. A régiós versenynaptár kommunikálásra kerül mind a régiós honlapon, mind a MISZ honlapján, ezzel is segítve a versenykiírások szélesebb körben történő eljuttatását.

 11. Az együttműködő szervezetek felé a régióvezető folyamatosan jelzi a régiót érintő továbbképzések, oktatások, vizsgák időpontját, tájékoztat az aktuális pályázati lehetőségekről,  az esetlegesen felmerülő probléma esetén eljár a Szövetség felé, képviselve a régiós tagegyesületeket.
Szeptember 2019
H K Sz Cs P Szo V
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30